Zákrok na gynekologii

Dobrý den, mám trochu komplikovanější problém. Před rokem jsem navštívila svou gynekoložku kvůli bolestem při sexu - dala mi lubrikační gel (i když jsem si jistá, že v lubrikaci ani uvolněnosti problém není), potíže se ale nijak výrazně nezlepšili (po styku jsem cítila pálení a lehký otok) a tak jsem ji navštívila znovu, zjistila mi lehký zánět (dostala jsem čípek) a nějakou dobu problémy ustoupili. Jenže netrvalo dlouho a problémy po sexu se začali v menší míře objevovat znovu. Před měsícem jsem přišla se silným otokem a boletovostí pochvy. Nejprve nasazen pouze framikoin, poté zjištena kvasinková infekce a nasazena lečba macmirorem a pimafucortem. Po 8 denní léčbě jsem dostala menstruaci a pár dní po skončení jsem měla styk a bolestivost byla stále větší. Za celou dobu mého léčení mi nebyl proveden jiný test než pH, ultrazvuk a prohmat. Mám pocit že má gynekoložk není dostatečně pečlivá a že starost o mě zanedbává. Mohu znát váš názor na mou situaci a počiny mé gynekoložky ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Ve vašem případě by bylo vhodné zhotovení kultivace včetně citlivosti mikrobni obraz poševní a pak podle výsledků nasadít cílenou léčbu Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: