Zákrok pandéza

Dobrý den obracím se na vás s prozbou o radu.Boužel trpím velmi agresivní formou arktitidy,a jsem již po řadě operací.Boužel mi ale revma poškodilo kotníky,a tak na lévém mi udělali resekci ze štěpů z kyčle, před14dny mi ale do pravého daly šrouby.Resp. Pandéza---Panta nail.Velice se omlouvám za vyrušení,ale rád bych věděl zda je možno po tomto zákroku znovu chodit bez berlí,nebo se mám smířit stím že už je po všem. Ve středu mi vytáhly stehy a další kontrolu mám za 6 týdnů. děkuju za případnou pomoc.S pozdravem. Micha

Odpověď odborníka:

Pokud se jedná o typ artrodezy je vhodn= použít do kontroly kterou máte objednánu berle, hlezno odlehčovat a po kontrole podle doporučení a rtg snímku a stavu hlezna další postup Zatěžování bude postupné.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: