Zalehlé levé ucho po hnisavé angíně

Dobrý den, před čtyřmi týdny jsem chytil hnisavou angínu. Začátek se projevil zalehnutím uší a bolestí krku. Angínu jsem doléčil pomocí antibiotik Ospen předepsaných lékařem. Problém je, že ačkoliv jsem už dva týdny zdravý, stále mi zůstalo hodně zalehlé levé ucho, pravé taky, ale podstatně méně a skoro neznatelně. Nejsem schopný se toho zbavit a velmi mě to obtěžuje. Ze začátku nemoci jsem v levém uchu občas ucítil nepříjemnou bodavou bolest. Je nějaká možnost se zalehlých uší rychle zbavit? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Rychle není většinou nic účinného, vydržte - nechte tělu regenerační období, pokud se sluch nevrátí v plném roszahu do měsíce, navštivte ambulanci ORL na dlaší vyšetření, sluch se vyšetřuje audiometrií. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: