Zalehlé pravé ucho,pocit jako by na vodě nikoliv točení hlavy

Dobrý den Již cca měsíc mně trápí zalehlé pravé ucho,velmi mírná rýma nebolí jenom mám v něm zalehlé.Při návštěvě ORL mi bylo řečeno,že se asi jedná o zánět Eustachovy trubice.Navíc jsem podstoupil lumbální punkci a k mému zalehlému uchu se přidala ještě jedna potíž a to tá,že jsem přestal slyšet hluboké tóny.Opět jsem navštívil ORL kde mi řekli, že se takto projevuje zánět Eeustachovy trubice.Můžete mi prosím říci zda se vážně takto projevuje výše uvedený zánět, či je to jenom výmluva lékaře.Dá se s tím něco dělat,či se musím smířit s tím,že už na pravé ucho nebudu slyšet hluboké tóny.Moc děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, popsaným způsobem se zánět projevuje, ale obvykle se také nějak léčí (o léčbě neopíšete). Obtíže po lumbální punkci by v řádu dní měly odeznít, pokud se tak nestane, vyhledejte svého neurologa a informujte ho o tom. Jinak zalehlé ucho může mít různé příčiny, pokud je stále zalehlé ( a tím pádem předpokládám, že nasazená léčba nezabrala), doporučuji znovu vyhledat buď ORL lékaře k posouzení ORL oblasti, nebo raději obvodního lékaře k posouzení celkového stavu včetně otázky neurologie a lumbální punkce s problémem se sluchem.

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Psychiatrické vyšetření
Články: Psychiatrické vyšetření
Jako psychiatrické...
Játra kvalitní čaj ocení
Články: Játra kvalitní čaj ocení
Doporučení na různé čajové...
Srdeční infarkt u žen může vypadat úplně jinak než u mužů
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Šupinky na nohách s varixy mohou prozradit ekzém
Články: Šupinky na nohách s varixy mohou prozradit ekzém
Nejen bolest nohou, pocit...
Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
Články: Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
V tradiční jihoafrické...
Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
Články: Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
K léčbě alergické rýmy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: