Zalehlé ucho

Dobrý den.Obracím se na Vás s naléhavým dotazem. Je mi 27 let. V dětství jsem prodělala zánět středního ucha bez nutnosti propichu. Kromě toho jsem těžký astmatik s alergií. Dne 7.prosince 2007 jsem onemocněla na nějakou virózu. Měla jsem silné bolesti v krku,krčních uzlin.Neboť jsem těžký astmatik viróza mi sedla na průdušky.Po návštěvě krční lékařky mi byly dne 18. prosince nasazeny antibiotika Augmentin.Během užívání antibiotik a i po jejich skončení mě pobolívalo levé ucho.Po dobrání antibiotik mám ucho zalehlé.Při kontrole na krčním mi lékařka nestanovila žádnou diagnozu.Pouze mi řekla,že ucho vypadá v pořádku.Ucho mám ale zalehlé stále.Při nádechu do ústní dutiny a nafouknutí lícních svalů mám pocit jako by v levém uchu byla nějaká bublinka.Takové zvuky a jako by se v uchu něco rozfukovalo.Mohu Vás poprosit o radu zda se jedná o přechodný stav, který sám odezní nebo to může být něco vážnějšího.Mám vyčkat anebo mám daný stav řešit.Děkuji Vám za zodpovězení tohoto mého dotazu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,paní Andreo, je velice pravděpodobné, že váš stav je pouze přechodný, pokud by ale nadále Vaše obtíže přetrvávaly, navštivte opět svého ORL specialistu. Více Vám v této chvíli bez řádného vyšetření bohužel poradit nemohu.

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Praskání v uchu | Od: lea | 8.4.2016 10:34
Praskání v uchu sa u mne nastartuje pres den spuštením fénu, tokem vody do umyvadla, spuštením sprchy, hlasitým štekotem psa...v noci polohou na pravé ucho, po spocení... Lékarské šetrení zatím bez výsledku... Bez hypnotik se s tim nedá spát.Pokud máte neco podobného a zjistili ste dúvod aneb máte rešení prosím dejte vedet (lea_lea@centrum.sk)
Ďekuju
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: