Zalehlé ucho

Dobry den, chtel bych Vas pozadat o radu. Pred tremi dny jsem byl na pohotovosti kvuli akutni bolesti v usich po tydenni ryme. Pan doktor mi indikoval akutni zanet vedlejsich nosnich dutin (trochu me prekvapilo, ze se mi nepodival do usi, jestli se nejedna o zanet stredniho ucha). Nicmene mi predepsal atb a disophrol. Po dvou dnech s levym uchem nemam zadny problem a prave mam neustale velmi zalehle. K samovolne perforaci zrejme nedoslo, takze se chci zeptat, za jak dlouho by zalehnuti melo zmizet, resp. kdy se vydat na ORL na dalsi prohlidku? Dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, cca po sedmi až desíti dnech, kdy by antibiotika měla plně "zabrat", by měl i odeznít pocit zalehnutí ucha. Pokud by se přidaly bolesti v uchu nebo jiné potíže, navštivte ORL ambulanci raději neprodleně. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: