Zalehlé ucho

Dobrý den, před více než třemi týdny jsem měl zánět středního ucha s následným propíchnutím. V současné době, je nález v uchu v pořádku, jen mám stále zalehlé ucho. Po měření na audiu je ztráta sluchu jen 17% ale stále mám pocit jako bych hovořil pod vodou, když si myju hlavu, mám takový dunivý pocit, je to velmi nepříjemné, již mám druhá antibiotika. amoksiklav-doužíváno aescin-polfa-doužíváno clarinase repetabs-užívám nasofan-užívám dalši léky už určitě nechci a nevím co dál Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rekonvalescence po propíchnutí bubídnu může trvat i několi týdnů. Doporučoval bych proto znovu kontrolu na ORL, zda je otitida stále nedoléčená. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Historie heparinu
Články: Historie heparinu
Heparin se stal v našich...
Operace pupeční kýly obvykle nezabere víc než 30 minut
Články: Operace pupeční kýly obvykle nezabere víc než 30 minut
Chirurgická léčba pupeční...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x