Zalehlé ucho

Dobrý den, již pře týden mám zalehlé ucho. Nebylo by to nic neobvyklého, protože jsem prošla vizózu a měla jsem rýmu. Ale nelepší se to, ucho mne nebolí, ale když mluvím, jako bych stereo slyšela o něco vyšší tóny. Zní to jako rezonance v hlavě, ale je zvláštní že je to vyšší než ton kterým mluvím. Doufám ze nejde o zadnou poruchu uvnitř ucha. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, půjde nejspíš o poruchu v oblasti fungování Eustachovy trubice jako následek proběhlé virosy. Pokud se stav neupraví cca do dvou týdnů po infekci sám, zajděte si na ORL ambulanci, prohlédnou vás, vyšetří a doplní metodu léčby, která by vám od problémů pomohla. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: