| Nápověda

Zalehlé ucho

  • Dotaz od: jana
  • Publikováno: 7.3.2013

Dobry den v podnělí 4.3.2013 mi začalo trochu pobolivat ucho a zaléhat v něm den na to jsem šla hned k ORL ta mi mi řekla že mám začínající zánět středního ucha a dala mi hned antibiotika a dnes 7.března mám už mám od rana jenom zalehle u uchu tak nevim jestli mám jít hned za ORL a nebo počkat jak doberu antibiotika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, milá Jano- pocit zalehnutí souvisí s poruchou provzdušnění středouší- tzv. dysfunkcí Eustachovy trubice. Zpravidla odezní po doléčení zánětu- bylo by tedy dobré doaplikovat nasazená antibiotika. Prosím, nesnažte se ucho jakkoliv čistit, naopak ale dbejte o dobrou průchodnost nosu.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Sleva na léky:
Jako uživatel uLékaře.cz získáváte slevu. Slevový kupón zde.
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Nejčtenější dotazy
Nejnověji hodnocení lékaři
 
Naposledy čtené: