Zalehlé ucho

Dobrý den, prosím o radu. Už asi 20 dní mám zalehlé jedno ucho, byla jsem na ušním, pan doktor mě ucho píchl, nic z něho nevyteklo, ale ani se mě neulevilo. Stále mám v uchu tlak, neslyším na něj, je to nepříjemné. Pan doktor říkal, že to může odlehnout i za 2 měsíce, dal mě sprej do nosu Nasonex 2xdenně do každé nosní dírky 2 dávky. Napadlo mě, nemůže to být třeba borelioza, nebo něco podobného??? Na kontrolu mám jít až za 14 dní. Děkuji za radu. Přeji pěkný den Ilona

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte stále zalehlé ucho a Nasonex nepomohl, doporučuji vyhledat znovu lékaře - tohoto nebo jiného ORL. Je otázka, co je příčinou zalehnutí ucha - kromě napjatého bubínku v rámci zánětu středouší to může být ucpaná (oteklá) Eustachova trubice, zánět vedlejších nosních dutin, zánět zevního zvukovodu atd. Borrelioza nebývá zalehnutím ucha provázena.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+11 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x