Zalehlé ucho

Včera jsem byla na kontrole na ORL.Původní potíže:zalehlé pravé ucho.Při smrkání mi v uchu píchlo a zalehlo a stav se nezměnil.Paní doktorka mi řekla,že to je od rýmy,napsala kapky Pamycon.doma jsem ještě užívala Olynth.při včerejší kontrole mi zjistila vodu v uchu-nechápu jak se mi tam dostala,vlasy si myji jen nad vanou a vzhledem k prodělaným zánětům středního ucha v dětství,jsem na uši hodně opatrná,čili i na každou kapičku vody navíc...provedla mi punkci ucha,a poté ještě politzeraci.stav se nicméně moc nezlepšil,pouze mi dopuručila ještě Pamycon kapat i do ucha a předepsala ant.Duomax.za týden mě čeká další kontrola,a já se velmi obávám,pokud neustoupí do té doby zalehnutí,že mi tentokrát ucho píchnou.v noci mi z ucha odtékala nažloutlá tekutina,už to není takový tlak v uchu,ale potíže se zalehnutím stále jsou.je předpoklad,že mi ucho budou píchat?děkuji za odpověd a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Lenko, bylo by vhodné navštívit znovu lékaře ORL, aby vás vyšetřil a zjistil důvod výtoku z ucha (může se jednat o "prasklý" zánět středního ucha).

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: