Zalehlé uši

Dobry den mam jiz tyden hnisavou rymu a na to mi dal obvoďák antibiotika (rikal ze mam zánět dutin). rýma se zlepsila (mam i kapky pamycon) ale asi ctvrty den mi strasne zalehlo v uchu nejdriv v levem a za dva dny v druhem taky. Nahrivala jsem si hlavu hřejivou lahví ale to zabere asi tak na pet minut a hned jsou usi zalehle znova. Je v nich i takovy mensi tlak a piskani. Jako mala jsem byla pichat usi casto ale ted uz nechci neni nejaky jiny zpusob?dekuji

Odpověď odborníka:

Vážená paní/slečno Jitko, způsob léčby zánětu vedlejších dutin nosních nejlépe určí ORL lékaře podle klinického vyšetření. Volba postupu závisí na konkrétním nálezu, doporučuji Vám podstoupit kontrolní vyšetření vzhledem k zaléhání v uších. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: