Zalehnuté ucho

Dobrý den, před 2 lety jsem na dovolené prodělala chřipku (horečka, zalehnuté nachlazením obě uši, velmi silná rýma a bolest krku), kterou jsem pořádně mohla léčit až po návratu z dovolené. Jedno ucho mi od dovolené až doteď zůstalo stále zalehnuté. Na ORL žádný nález nenašli, slyším na něj, ale pocit zalehnutí doteď nepřešel. Je střídavý, v zimě nebo při nachlazení je zalehnutí navíc silnější, je to dost nepříjemné. Na ORL mi doporučili Flonidan, užívám ho po jedné pauze dlouhodobě již podruhé a žádné zlepšení nepřichází. Z ORL mě poslali na alergologii, kde mi zjistili alergii na včelu a určité jarní stromy a doporučili mi opět dlouhodobě užívat Flonidan a Avamys (na rýmu netrpím). Vše je pořád stejné. Chtěla jsem se zeptat, co byste mi doporučil, svíčky ani žádné kapky jsem zatím nezkoušela.. Předem Vám moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučuji např. vyšetření na jiném ORL pracovišti, příp. neurologické vyšetření atd.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: