Zaltý stafilokok,teploty 37,5 dlouhodobě

zdravim a chci se zeptal beru antibiotika už asi po 10(Ofloxin 200) furt mám teploty okolo 37.5-jsem po bandáži žaludku bez portu ale místo je hnisavé a ještš mám bercův vřed zajímá mě jak se stim můžu dlouho léčit a jestli s touhle vyrózou můžu chodit do práce když jsem kuchař,předem děkuju s pozdravem David Beran

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte zlatého stafylokoka, nejedná se o virozu a le o bakeriální onemocnění, s nímž byste jakožto osoba pracující s potravinami do práce chodit neměl. Zlatý stafylokok je poměrně resistentní bakteriií a léčba může být poměrně zdlouhavá, její délku je však velice obtížné odhadnout.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: