Žaludek

Dobrý den, moc bych prosila spíše o uklidnění. Když jsem před 3-mi lety byla na vyšetření žaludku našli mi nezávažný polyp, se kterým nic nedělal.. Ptám se jestli se u mě může objevit rakovina, problémy nemám jen byl u mě diakgnisitkován kamínek na žlučníku. MOc děkuji za odpověd..

Odpověď odborníka:

Vážená slečno/paní Magdaléno, název polyp znamená výrůstek slůiznice, ale nenapovídá nic o jeho mikroskopické stavbě ani o původu jeho vzniku. Pouze histologické vyšetření může určit jeho povahu. Dlouhodobá přítomnost kamene ve žlučníku může být příčinou vzniku rakoviny stěny žlučníku. Doporučuji Vám vyhledat v rámci tzv. second opinion jinou gastroenterologickou ambulanci a domluvit se na dalším postupu. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

Poradna uLékaře.cz

  

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pooperační bolest
Články: Pooperační bolest
Chystáte se na svou první...
Opiáty na cestě historií lidstva – I. část
Články: Opiáty na cestě historií lidstva – I. část
Opiáty a opium samotné jsou...
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: