Žaludek

Dobrý den,mám tento dotaz,již tři roky mně trápí žaludek,je to taková "hladová bolest".Vše začalo při úmrtí v rodině,což jsem přičítal k dané situaci,bohužel se to zhoršovalo.Přidalo se říhání,těžko po jídle,pocit na zvracení.Ještě musím podotknout,že jsem předtím celé roky nesnídal,pouze kafe k obědu narychlo rohlík a zase kafe a večeře zase něco rychlého a kafe a to vše jsem proléval cocacolou až dva litry denně.Taky mě dost často bolela hlava a tak jsem dost často bral brufen.Pak přišlo to úmrtí v rodině a začalo to bolet.Po čase jsem šel k lékaři,byla mi provedena gastroskopie s odběrem na helicobacterii,vše v pořádku,akorád zvýšená tvorba kyselin.Ultrazvuk a krev také v pořádku.Lékař mi nasadil omeprazol,který beru celé tři roky ráno na lačno,zdá se že to zabralo,ale tak jednou za čtyři měsice se mi ta bolest zase slabě vrátí,tak na pár dní.Bylo mi řečeno,že je to normální a při bolestech si mám brát i večer.Jinak se cítím dobře.Kafe,colu,brufen po celou dobu neužívám,ale stačí jíst delší dobu třeba pomeranč a za pár dní se to už ozývá.Je to dost otravné a prosím o názor.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při přetrvávání potíží (byť jen přechodných) je nutné zvážit provedení kontrolní gastroskopie.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x