Žaludek

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli je možné když se tedkom léčím s bolesti břicha s (Hemorhagická erozivní gastropatie subkardiální oblasti, beru na to pantoprazol+pharma už 14 dní bolesti moc neustupují mám ho brát 6 týdnu ,je možné být nesoustředivý bez emoci bez radosti nic mě nebaví jako dřive neprožívám to jako dřív (žádny stres ani radost prostě nic) atd. myslíte že to muže byt těma práškama nebo to muže souviset s břichem? a nebo jestli třeba nemam celikalii jeden z rodiču jí má furt mám pocit plnosti žadný prujem ani zvracení chut k jidlu mám když se na jím tak na chvilku se cítim dobře ale jinak zbytek dne ani nevnímám ,už mě to štve a nechce se mi 6 týdnu čekat jsem bez života děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jakákoliv choroba může samozřejmě mj. nastartovat depresi. I ta se dá samozřejmě léčit. Proto doporučuji návštěvu praktického lékaře.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: