Žaludek po operaci

Dobrý den, pane doktore mám onkologicky nemocného muže 47let 5měs.po operaci nádoru 3stádia, měl náhlou příhodu břišní, opět operace srůsty,zauzleni a kyla. Po rozbehnuti střev po pár dnech, byl v pořádku propuštěn domů a druhý den doma po večeři měl problémy jakoby žaludek nechtěl trávit. Měl rýži s omáčkou a letým masem. V noci horečka, zimnice, ráno už je lépe zdá se že obtíže ustupují a horečka klesá. Můžeme být v klidu doma a vše bude zas v pořádku? Do nemocnice znova nechce, zdá se to být lepší.Děkuji Iv

Odpověď odborníka:

Dobrý den Ivano, jelikož nemám přesné informace o tom, jaká operace přesně byla provedena, ani jaké další komplikace nastali, jak byly řešeny, těžko Vám po internetu přesně poradím. Jestli část, nebo celý žaludek byl odstraněn, je potřeba jíst po malých množstvích. Horečka by k tomu neměla být. Pokud by potíže přetrvávali, bylo by vhodné zajít na kontrolu. Kdyby jste si ale nebyli jisti, stejně bude lepší zavolat přímo do nemocnice, kde byl Váš manžel léčen a promluvit si nejlépe s ošetřujícím lékařem, který Vám nejlépe poradí.

MUDr. Juraj Mosendz
MUDr. Juraj Mosendz

Specializace: Chirurgie
Pracoviště: Palas Athena, Klinika jednodenní chirurgie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: