Záludná infekce oteklé uzliny

Dobrý den.Nevím do jaké míry jste v tomto ohledu odborník ale mám problém týkající se spíš něčeho jiného než zubů.Dost mě to překvapilo protože se to nepodobá ničemu co jsem zkoušel hledat na webu.Zeptám se Vás na rovinu jestli je to natolik závažné abych stím zašel k doktorovy.Na obrázku jsem se snažil zřetelně zachytit co se mi objevilo na horním patře kousek od těch dvou předních zubů.Teprve včera jsem si toho všiml kvůli většímu podráždění při jídle.Zatím jsem si to natřel klasickým roztokem na afty a po spánku jsem to šel zkontrolovat.Bolest trochu odezněla a zarudnutí také.Ovšem bojím se toho že by to mohlo způsobit něco jiného jako je např.Napití se od kamaráda co nedbá na svou ústní hygienu tedy má afty.Spíše mi začíná vrtat hlavou jestli to není nějaký zánět nebo dokonce rakovina z kouření čehož se posledních pár let nemůžu zbavit:Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud si nejste vědom toho, že byste se v posledních dnech mechanicky poranil na patře, rozhodně doporučuji abyste lékaře vyhledal. Cokoliv s erodovaným (porušeným) povrchem nesouvisející s poraněním je potřeba vyšetřit. S pozdravem, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: