Záměna antikoncepce

Dobrý večer. Měl bych dotaz na záměnu antikoncepce mojí přítelkyně v lékárně. Moje přítelkyně používá antikoncepci Sidreta 0,03 mg. Při poslední návštěvě gynekologa jí opět předepsali tu samou antikoncepci avšak v lékárně jí vydali Sidretellu 0,02mg. Přítelkyně si již vzala 2 prášky ještě předtím než si stihla všimnou že má jinou antikoncepci a tak se chci zeptat zda může mít tahle záměna nějaké negativní účinky,popřípadě jaké, a měla by tedy zajít za svým gynekologem a nebo může tuhle antikoncepci dobrat a při příští návštěvě gynekologa na to upozornit a informovat ho o záměně a prodiskutovat s ním následnou antikoncepci. Děkuji vám za vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Negativní účinky nebudou ale při slabším preparátu se někdy může vyskytnout špinění nyní doberte plato a potom se dohodněte s gynekologem jako sílu bude předepisovat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: