Záměna čípku

Dobrý den pane doktore, Omylem jsem zaměnila čípek Dicloreum (100 mg) určený primárně k aplikaci do konečníku s vaginální globulí. Aplikovala jsem ho na noc do pochvy, probudilo mě po hodině pálení a svědění. Omyl jsem si uvědomila a provedla výplach pochvy. Pocit podráždění se zmírnil, chci se jen zeptat jestli to nemůže mít nějaké následky do budoucna?? Velmi děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy žádné následky to mít nebude. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: