Záměna poslední pilulky s následující

Dobrý den, místo tablety, která následovala, jsem si v pondělí vzala poslední tabletu, v úterý na tabletu, kterou jsem si měla vzít zapomněla a vzala si ji dnes ráno.. beru antikoncepci Cilest..je to problém? ...děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, trochu dotazu nerozumím, ale cilest je djednofázová antikoncepce, takže je celkem jedno,odkud začnete.pokud jste dodržela interval 12 hodin po zapomenutí, je vše OK.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Trápí vás opary? Vlhké hojení si s nimi poradí
Články: Trápí vás opary? Vlhké hojení si s nimi poradí
Na počátku je nepříjemné...
Naše babičky věděly, jak si uchovat zdravé srdce
Články: Naše babičky věděly, jak si uchovat zdravé srdce
Jakkoli by bylo pošetilé...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Tetanus
Články: Tetanus
Tetanus je akutní infekční...
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Mléko (ne)zahleňuje. Záleží na tom, čemu věříte
Články: Mléko (ne)zahleňuje. Záleží na tom, čemu věříte
Mléko zvyšuje zahlenění...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x