Zaměřeni onkologie

Dobry den ,rada bych se zeptala jestly je mozne se u vas objednat na Onkologii...Mam boulicky po těle a chtěla bych se nechat vyšetřit. Mohla by jste mě prosím vás poradit na koho bych se měla obratit ...předem děkuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den, má specializace ja alergolog imunolog, onkologické vyšetření neprovádíme. Doporučoval bych konzultovat Váš problém s praktickým lékaře, který by měl dle Vašeho stavu provést onkologický scrennig, při podezření na nádorové onemocnění, Vám může naspat doporučení na onkologii, nebo na jiné vyšetření, které dle jeho mínění bude nutné.. V Masarykově Onkologickém ústvu v Brně na žádost pacientka dělaljí onkologické vyšetření, tato služba, pokud se pro vyšetření pacient rozhodne sám, není hrazena ze zdravotního pojištění.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Články: Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Plicní nádory jsou smutným...
Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Články: Zase horečka? Zbavte se jí pomocí homeopatik
Horečka není nemoc, ale...
Angina pectoris
Články: Angina pectoris
Angina pectoris je označení...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Články: Crohnova choroba: braňte se nedostatku vitamínů!
Následkem poškození...
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
Očkování proti klíšťové encefalitidě
Články: Očkování proti klíšťové encefalitidě
Ideálním způsobem prevence...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Roupy
Články: Roupy
Roupy, oxyuriáza neboli...
Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Články: Otěhotnění po antikoncepci může i nemusí být problém
Patříte mezi ženy, které...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: