Zamlklá těhotentví

Dobrý den jsem už opravdu zoufalá, jsem po třech zamlklých těhotenstvích vždy kolem 11.týdne. Mám už udělané některé testy (jako je karyotyp, trombo mutace, vyš. štítné žlázy, prolaktit) Zjistili mi tedy jen mthfr a lehce zvýšený prolaktin, podle dr. vše bezvýznamné..dále jsem odeslaná na imunologii....můj dotaz zní zda tohle není málo?? jak gynekoložka tak praktická dr. mě už nikam odeslat nechtějí (např. nějaké infekce, toxoplasmosa, pohl. nemoci) a to už jsem na ně několikrát apelovala, potřebovala bych poradit zda na to mám nárok a co dělat aby mě tam lékař poslal, popř. která další vyšetření ještě podstoupit, nemíním znovu vyčkávat na další potrat, předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, určitě je třeba doplnit imunologii a dále dle výsledku. dle vašeho sdělení máte všechna důležitá vyšetření splněna. možné příčiny nemocí lze zjistit formou protilátek (to je na imunologii)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: