Zamlkle tehotenstvi

Dobry den,jsem tyden po kiretazi zamlkleho tehotenstvi.Byla jsem v 8 tydnu.Druhy den jsem prestala krvacet,ale nyni uz 3 den dost spinim.Je to normalni?5 dni jsem se setrila doma na luzku,nyni se snazim fungovat,ale zaroven dodrzet 6ti nedeli.Co mi poradite ohledne vitaminu a kys.listove?Po tom jsem ji prestala uzivat a kdy by jsme se mohli zacit zase snazit?Moje lekarka rekla 3 mes.v nem pul roku.. :-( Dekuji za odpovedi.

Odpověď odborníka:

Slabé špinění po výkonu může být,s dalším těhotenstvím je třeba vyčkat nejlépe 6 měsíců. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: