Zamlklé těhotenství

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně zamlklého těhotenství. Před týdnem jsem byla u gynekologa, který potvrdil přítomnost gestačního váčku dle velikosti na 6+0, cca po týdnu jsem začala špinit (hnědý výtok), paní doktorka udělala kontrolní ultrazvuk s tím, že gestační váček má stáří 6+2 a stále neviděla plod. Dostala jsem již zprávu do nemocnice v případě, že bych začala krvácet a musela na revizi dělohy. I při prvním těhotenství jsem měla toto podezření, nakonec na jiném ultrazvuku pan doktor plod viděl a mám rok a půlletého syna:). Přesto si myslím, že je asi něco špatně. Chtěla jsem se jen zeptat, zda je možné po revizi odejít ten stejný den a za jak dlouho je možné začít se snažit o další těhotenství. Předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Lepší by bylo alespoň jeden den zůstat v klidu v nemocnici a s dalším těhotenstvím počkat 5-6 měsíců. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: