Zamlklé těhotenství a děloha v extrémní rvf

Dobrý den, v polovině února jsem prodělala zamlklé těhotenství v 11 týdnu (velikost plodu 6+6). Po kyretáži jsem do 2 dnů dostala bolesti dělohy, ketré se neustále stupňovaly. Za 4 dny jsem skončila opět v nemocnici, kde jsem prodělala dočištění dělohy a kapačkama jsem dostávala 3xdenně antibiotika a injekce na vyvolání krvácení.I po druhém zákroku ve mě stále byla rezidua a sražená krev. Ve finále jsem si tam poležela 5 dnů, protože mám prý zakloněnou dělohu a nemohla jsem se dočistit. Nyní jsem 3týdny od propuštění a na ultrazvuku mi řekli, že mám stále v děloze spíše už jen drť než rezidua a že snad to vyjde už samo. Dokud nebudu mít dělohu "čistou" nedostanu menstruaci a tím pádem ani ovu a nebudu moct otěhotnět? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Menses záleží na činnosti vaječníků a následném růstu endometria,takže k ovulaci dojít může a bude li narostlé endometrium graviditu nelze vyloučit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x