Zamlklé těhotenství a viroza

V 9tt u me bylo zjisteno zamlkle tehotenstvi. Cca 10 dnu po ovulaci jsem mela v noci teplotu 37,4C a zacal u me kasel s vykaslavanim hlenu, ktery trval jeste dalsi 3 tydny. Jaka je pravdepodobnost/zavaznost, ze toto onemocneni (kasel) zpusobilo poskozeni plodu neslucitelne se zivotem?

Odpověď odborníka:

Mirko,
obecně virová onemocnění mohou mít negativní vliv na plod v takto časné fázi těhotenství, jak "silná" byla viroza u vás a zda mohla způsobit zamlklé těhotenství, si netroufám odhadovat a obávám se, že vám ani nikdo jiný nebude moci lépe odpovědět.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: