Zamlklý potrat

  • Dotaz od: Markéta H.
  • Publikováno: 5.12.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, před dvěma dny mi pani doktorka zjistila zamlkle těhotenstsví, 10 tyden, plod bez srdecni ozvy. již v červnu se mi stalo, že jsem potratila,ale tenkrat v brzkem zacatku a sama odkrvacela. Ted musim na kyretaz,ale jdu na ni az za tyden, mam strach, jestli se nemuze do te doby neco stat, prijde mi to hrozne dlouha doba. moc stojim o miminko, je jeste sance, ze se mi povede pocit a donosit zdrave dite? uz propadam zoufalstvi a nevim, kde je chyba,abych ji mohla pripadne odstranit. dekuji Vam za radu.

Odpověď odborníka:

Doporučovala bych odstranit plodové obaly a zbytky plodu co nejdříve, pokud nemáte teploty a jinak se cítíte dobře, nemusíte se zatím ničeho obávat. Vaše lékařka má asi své důvody, proč vám dala tento termín. Jestliže jste již 2x přišla o miminko, velmi bych se přimlouvala za to, abyste začala navštěvovat nějaké kurzy cvičení podle Ludmily Mojžíšové. Je to sice velmi náročné, ale pomáhá - jak ženám, které nemohou dítě donosit, tak těm které vůbec nemohou otěhotnět. V období cvičení se ale nedoporučuje otěhotnět, až po skončení.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: