Zanet

Mam zanet dutin, druhy tyden teplota 37.3 ted mam antibiotika, ale teplota je porad?je to normalni? Dekuji

Odpověď odborníka:

Vážená pani/slečno Aleno. Pokud je příčinou problému bakteriální infekce, mělo by nasazení vhodné léčby (typu a dávky antibiotika) vést do několika dnů k ústupu potíží. Blíže se k situaci jen na základě Vašeho stručného dotazu nelze vyjádřit, je nutno se obrátit na toho lékaře, se kterým problém řešíte. Přeji brzké uzdravení!

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x