Zánět

Dobrý den, před měsícem se mi utvořil v zubu(horní jednička) pod můstkem zánět. Zub byl vyvrtán,vyčištěn, avšak vznikl otok až pod nos, lékařka mi rozřízla dáseň, dala drén, nasadila antibiotika.Po cca týdnu se stav mírně upravil, po několikrát vyčištěn kanálek, teprve včera mi dala vložku. Ale stále cítím mírný tlak, není to zcela v pořádku. Mám strach, že o zub příjdu a tím budu nucena nosit plnou náhradu,což bych nerada(je mi 46 let) Je stále po tak dlouhé době možné zub zachránit? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné to je. Postup, který jste popsala je ale zcela nevhodný. Doporučuji obrátit se na specialistu v endodoncii - ošetření kořenový kanálků.

MUDr. Radoslav Lacina
MUDr. Radoslav Lacina

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Centrum dentální péče

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x