Zánět

Dobrý den, chci se zeptat jestli může výskyt zánětu souviset s vysazením antikoncepce. V srpnu jsem byla hospitalizována s trombozou a v nemocnici mi doporučili vysadit prášky a od té doby se u mě již po několikáte objevil výtok a svědění. Také se chci zeptat jestli můžu navštívit s těmito problémy gynekologa i v době menstruace (z důvodu zahraniční pracovní cesty jsem neměla možnost jej navštívit před menstruací)? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Martino, při užívání antikoncepce je mírně změněné pH v pochvě, proto je možná i tato souvislost. Většinou gynekolog nemá problém Vás vyšetřit i v době menstruace, ale raději mu dopředu zavolejte.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: