Zánět?

Dobry den,zmenila jsme antikoncepi minerva po 5 letech jelikoz jsem mela barevne vytoky mimo menstruaci. a nasadila novou ministon jelikoz uz mi minerva nesedela.Po 3 mesicich uzivani jsem zacala mit problemy:svedeni,paleni,vytok..k lekari uz nestihnu jelikoz jedu na dovolenou k mori.jak tomu muzu nejrychleji zabranit?jedna se o mykozu?Muzu do more s timto problemem?Dekuji

Odpověď odborníka:

Do moře můžete zda se jedná o mykozu není možno bez vyšetření určit,ale nemá to souvislost se změnou antikoncepce,je to patrně jen náhodný souběh,bylo by dobře vyšetření absolvovat,aby jste neměla zkažený pobyt příjemnou dovolenou

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: