Zánět

Dobrý den, mám podezření že mám kvasinkový zánět. Včera jsem ale měla pohlavní styk a přítel si nedával pozor. Už nějakou dobu neberu antikoncepci. Vím že při zánětu bych neměla mít pohlavní styk a navštívit lékaře, ale byla jsem na služební cestě a bylo to silnější než já. Moje otázka zní zda je možné otěhotnět při zánětu? Ještě bych měla podotknout že jsem v ovulačním období. Bohužel s přítelem nejsme tak dlouho abychom o dítěti uvažovali. Navíc mi řekl že s bývalou přítelkyní se o miminko snažily 2 roky a nemohla otěhotnět. Tak byli na vyšetření je to ale cca 3 roky zpátky a zjistili mu že má pomalé sperma. Tak nevím jestli se mám obávat těhotenství či ne?

Odpověď odborníka:

Kvasinkový zánět nebrání otěhotnění příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: