Zánět

Dobrý večer, již týden mám zalehlé ucho,včera jsem se odhodla zajít za mým doktorem a ten mě poslal na ORL s tím,že je to nějaký zánět. Doktor na ORL je u nás známý ''řezník'' a všichni se ho bojí. Nedozvěděla jsem se od něho vůbec co mi je..dal mi prášky na zahlenění,alergii a ATB.řekl,že mám přijít za 4 dny a pokud se to nezpraví,ucho mi pichne.Ráda bych se zeptala,jestli se pichá ucho i v takových případech,myslela jsem,že pouze při ZSU..papír s tím co doktor zjistil mám doma a popřípadě naskenuju.Jde mi o to jestli to nebude zbytečné a bolestivé pichání,protože v dětství mě tento doktor mučil 2 roky pícháním dutin a až změna doktora přinesla výsledek v podobě operativního odstranění mandlí.omlouvám se za tak dlouhý příspěvek a děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zatím je moc předčasné cokoli předjímat, určitě ale antibiotika zaberou a žádné píchání nebude nutné. Pokud ale máte pochybnosti o kvalitě a postupech pana doktora na ORL (nedivím se, jakákoli traumata z dětsví bývají velká a dlouhodobá...), nebylo by od věci třeba malinko připlatit za autobus a zajet si k lékaři jinému, třeba do většího města? Volba lékaře je u nás možná, proč ji nevyužít? Už proto, že byste měla jiný názor na svůj zdravotní stav, protože já - bez jakékoli možnosti vás vyšetřit, udělat testy z krve a podobně - radit více nemohu. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: