Zanět

dobry den mam prosim zanět žil a uživam hormonalni antikoncepci nemuž to zpusobit embolii zapomněla jdem se lekaře zeptat děkuji moc za odpověd je mi 43let a jsem obezni

Odpověď odborníka:

Dobrý den, HAK stejně jako obezita predisposičními faktory pro embolii samozřejmě jsou, pokud Vám však byla diagnosa:stanovena hluboká žilní trombosa, doporučovala bych důsledné dodržování navrženého režimu a v případě objevení se dalších příznaků, např. dušnost, bolesti hlavy a pod, doporučovala bych okamžitě vyhledat lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: