Zánět

Dobrý den, Moc Vás žádám o radu. Před 14 dny jsem byla u gynekologa s gynekologickým problémem(zánět, výtok). Doktor mi řekl, že už je velice rozsáhlý, tak mi dal bobule na vkládání a k tomu prášky.Po týdnu jsem přišla na kontrolu s tím, že se to vůbec nezlepšilo. Doktor mi proto předepsal Antibiotika Klacid500 na týden. Mám již půl balení vybráno, ale zdá se mi, že antibiotika vůbec nezabírají, pořád mám pocit pálení a drobný výtok. Chtěla jsem se zeptat, co budu dělat, když mi ani tyto prášky nepomohou?Nemůže být také chyba v lékaři? Předem moc děkuji za odpověď. S pozdravem Vendula

Odpověď odborníka:

Hledat chybu v lékaři není ta správná cesta, výtok může být někdy úporný, po léčbě antibiotiky by bylo vhodné provést kultivaci a včetně citlivosti, mikrobní obraz poševní a dále pokračovat podle výsledků Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: