Zánět

Dobrý den , je to dva dny zpátky kdy mi byl vytržený zub kvůli zánětu i dáseň pan doktor prořízl a vyčistil. Ránu po vytržení zašil . Předepsal mi antibiotika Augmentin 1g . Tvař mám stále lehce nateklou ,cítím tvrdší bouličku a na zašité ráně mám bílý povlak a nevím zda je to normální proces hojení ? místo po vytažení mi pulzuje.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bílý povlak je pro hojení v ústech normální. Maximum otoku může být až 4. den. Pokud nemáte vysoké teploty a rána Vám nekrvácí vyčkejte. V případě, že komplikace neodezní do doby dobrání antibiotik, navštivte lékaře. S přáním pěkného dne Václav Manhart

MDDr. Václav Manhart
MDDr. Václav Manhart

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Zubní centrum U smile

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: