Zanet dasni a malatnost

Chtěla bych se zeptat, zda zánět dásní může způsobit malátnost, či něco podobného? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vážená paní / slečno. Zánět dásní sám o sobě jistě oslabuje celkovou obranyschopnost lidského organismu, ale spojovat ho s malátností či jiným typem sníženého vědomí by bylo příliš odvážné. Rozhodně bych zde tuto souvislost nehledala. S pozdravem MDDr.Velebilová

MDDr. Hana Velebilová
MDDr. Hana Velebilová

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Schill Dental Clinic Praha s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x