Zánět dělohy

Dobrý den, při preventivni prohlidce mi namerili nepatrne vyšší zelezo v krvi, jinak vse bylo v pořádku. V tu dobu jsem prodelavala zanet dělohy, muze byt to zvyseni zeleza tim zanetem?? A mam se obavat tohoto zvyseni? Predem moc děkuji za zodpovězení dotazu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží zda se jednalo o železo volné nebo vázané a další aspekty - ideální by bylo tento stav konzultovat přímo s lékařem, který Vám preventivní prohlídku prováděl a odběry indikoval.

MUDr. Jakub Vykouk
MUDr. Jakub Vykouk

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Soukromá gynekologická ambulance Buštěhrad

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: