Zánět dělohy po provedené kyretáži ( zamlklé těhotenství 7tt)

Dobrý den pane doktore, před týdnem jsem absolvovala kyretáž (dočištění)po spontánním potratu zamlklého těhotenství v 7tt. Je mi 29 let, byl to první pokus - žádné děti nemám. Nebudu tu rozebírat špatný psychický stav, který můj problém celou dobu doprovází, ale spíš bolesti, které se poté objevily...Po zákroku jsem jen velmi jemně špinila, ale objevily se občasné velké křečovité bolesti, pnutí břicha až do konečníku, u kterých jsem se musela skrčit, protože jsem měla dojem, že asi prasknu. Stejně nepříjemné pocity u vyprazdňování. A následně jsem asi 5. den zakrvácela a přišla bolest jako při MS. U lékařky mi byl diagnostikován zánět v děloze. Ale děloha jako taková byla pěkně stažená a vyčištěná. Dostala jsem dvoje antibiotika, která beru už třetí den. Bolesti ovšem nepřecházejí, tupá bolest v oblasti beder a neustálé píchavé pnutí v břiše. Také se objevily bolesti prsou... Mám strach, že antibiotika nezabírají a že špatně léčený zánět způsobí moji neplodnost. :-( Je možné udělat ještě něco více, co by mi pomohlo se uzdravit? Či překonat bolesti? Předem děkuji...

Odpověď odborníka:

Antibiotika zabírají cca za 24-48 hodin od nasazení jak píšete máte nasazena dvoje tato léčba by měla být dostatečná klid na lůžku je samozřejmý

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: