Zánět děložního čípku

Dobrý den, již několik let mám vřídek na děložním čípku. Poprvé jsem letos měla špatnou cytolku, kdy mi vyšel zánět na děložním čípku. Prý je to celkem běžné. Plánuji miminko, lékař říkal, že by se vřídek vyřízl až po porodu.Chtěla jsem se zeptat, zda by nebylo vhodnější to řešit ještě před otěhotněním. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, výhodnější je opravdu počkat až po porodu pro případné riziko infekce během těhotenství. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: