Zánět děložního čípku nebo rakovinové buňky?

Dobrý den, Před půl rokem jsem měla cystu a myslela jsem si, že jsem těhotná ( nedostavila se menstruace ), tak mě vyšetřil, odebral krev a poslal to na rozbor. Po týdnu jsem volala jak dopadly výsledky a sestra mi sdělila, že těhotná nejsem. Po půl roce jsem se objednala na preventivní prodlídku. Už 3 měsíce jsme se s přítelem pokoušeli o miminko a stále nic. Před týdnem jsem byla tedy na gyndě a doktor měl výsledky s posledka a zhrozil se, že testy dopadly špatně, tak mě prohlídl a odebral 3 vzorky z děložního čípku. Tvářil se zcela vážně, takže mi nahnal strach. Naznačoval pořád, že půjdu na operaci V úterý mají být výsledky a já bych ráda věděla, jestli to může být něco závažnějšího. Jak jsem psala, 3 měsíce se s přítelem pokoušíme o miminko, tak jestli to nebude mít nějaký vliv na otěhotnění? Popřípadně jaké můžu mít problémy? Jestli budu muset na operaci, za jak dlouho se můžeme pokoušet zase o miminko? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Zatím vyčkejte v klidu na výsledky,testy na těhotenství jsou zcela jiné než na onemocnění děložního hrdla,cysta s tím nemá žádnou souvislost vše bude záležet na výsledku cytologie příjemnývečer a nebojte se zbytečně předem

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: