Zánět dutin

syn prodělal zánět dutin týden atb a tyden byl v klidu .Včera šel na trenik hokej po 20 minutách dráždivý kašel,slabá rýma,mohl se mu vrátit ten zánět dutin,hlava ho nebolí,nebo šel brzy?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, opravdu nemohu vědět, měl by být ještě nejméně týden v rekonvalescenci (to znamená šetření od tělesné a psychické námahy a stresu...pro příště!), pokud potíže budou trvat, at navštíví svého obvodního lékaře na vyšetření. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: