Zánět dutin

Dobrý den, dobrala jsem na zánět dutin ATB Fromilid 500. V čelistních dutinách jsem úplně bez problémů, i volně dýchám, tedy již žádná rýma, ale hrozně mě stále bolí hlava (asi nějaké zbytky v čelových dutinách??). Myslíte, že to samo po určité době přejde, nebo je potřeba ještě jednou ATB - prý je nejlepší Sumamed (na doléčení) anebo mě nemine punkce, kterou mě lékař "vyhrožuje" už od počátku? Na punkci jít nechci, mám nějakou možnost po lékaři žádat další ATB? Děkuji vám velice za čas i odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobry den, bohužel bez kontrolniho vyšetreni neni možne spekulovat o dalších postupech, jděte, prosím, na kontrolu a lékař rozhodne, co za postup bude pro vás nejvhodnějsi. Pokud nechcete punkci, můžete ji samozřejmě odmitnout a domluvit se na jinem léčení, je to vaše zdravi. HEZKY DEN.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: