Zanet dutin a let letadlem

Dobry den, mam na vas dotaz. Mam zanet dutin, pred 4 dny jsem dostala antibiotika a dneska jsem mela letet na dovolenou. Let mel byt 21hodin s 2prestupy, po konzultaci s lekarem a letuskou jsem se rozhodla neletet. Chtela bych si ted koupit novou letenku, ale nevim za jak dlouho budu moct letet. Jak dlouho po nemoci je to bezpecne? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý večer,Lucie, těžko říci,když neznám Váš konkrétní nález.Myslím,že by bylo vhodné odletět za týden po doléčení. Lékař Vás jistě pozval na kontrolu,při které Vám řekne,zda se nález na PND zlepšil. Přeji brzké uzdravení.

MUDr. Ludmila Marie Lahodová
MUDr. Ludmila Marie Lahodová

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: Soukromá ORL ordinace, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: