Zanet eustachovi trubice

Cca 3 tydny me poboliva ucho,nejprve pri predklonu,pak uz me v nem pichalo.Byla jsem u lekare, diagnostikoval zanet eust.trubice, tympano v tom uchu krivka B.Nasazeny antibiotika medoxin 500, moc nepomohly, trochu se to zlepsilo.Pocit tlaku a obcasne pichani porad pretrvava, mam i divny pocit v te casti hlavy. Tento tyden mi byly podany kortikoidy a efekt nic moc.Mam obavu z nejhorsiho, nemuze mi v hlave nic rust??Porad nad tim premyslim. Jine problemy nemam.Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Vážená paní Věro, doporučuji Vám podstoupit ještě neurologické vyšetření a podle výsledků se domluvit na dalším postupu. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Články: Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Každý starostlivý rodič...
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Arašídy, postrach alergiků
Články: Arašídy, postrach alergiků
Víte, které pochutiny...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: