Zánět kvasinek

Dobry den , asi pred tydnem jsem mela priznaky na zanet kvasinek, ale ja to nevedela protoze jsem si myslela ze to mam z toho ze jsem si vytahla Implant (antikoncepce). Mezi tim jsem spala s pritelem a asi tri dni po jsem zjistila ze mam zánět kvasinek. Muzu se zeptat jestli to muze chytit i pritel?

Odpověď odborníka:

dobrý den, teoreticky může, přelečte sebe i partnera Canestenem. Vždy je lépe přeléčit partnera.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x