Zánět lokte

Dobrý den, jsem 2 týdny po odstranění dlahy z lokte, kde byl zánět ( zlatý stafylokok) a rád bych veděl kdy mohu ruku opět plně zatížit, tj. cvičit i v posilovně ? a mohu po zánětu v lokti ještě něco cítit ? mnohokrát děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud se jednalo o zlomeinu v oblasti loketního kloubu, zlomenina je zhojena a byl odstraněn kovový materiál, trvá přibližně 3-4 týdny než se defekty po odstranění šroubů prostaví. I když nevím o jakou zlomeninu se přesně jednalo je pravděpodobné, že zátěž je možná po období 4 týdnů. Přesně ale samozřejmě odpoví lékař, který vás léčí.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: