Zánět mandlí

Dcera má v krku bacil ++ streptococcus constellatus betahaemolyt.kmen a v nose staphylococcus aureus. Dostala léky KLACID 250 2x1, na 14 dnů.ACC LONG O-1-O, lacidofil .Zaberou na uvedené bacily?má chronický zánět. Děkuji za odpověď,Jana

Odpověď odborníka:

Zabrat by měly, i když se Stafylococcem aureem bývá někdy problém, stává se, že je rezistentní. Věřím, že pro akutní potíže léky zaberou, spíše je horší, že uvádíte chronický zánět. Tudíž by měl dceru vidět lékař ORL a usoudit, zda mandle ponechat či operovat.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: